Deze email online bekijken.
Voeg info@californie.nu toe aan uw adresboek en blijf op de hoogte.
 
     
 

Veel leesplezier

De ontwikkelingen bij Californië zijn in volle gang. Zo leest u in deze nieuwsbrief meer over de verkoop van 8 hectare grond, waardoor het glastuinbouwgebied in Greenport Venlo bijna helemaal vol is en over de boring van de derde aardwarmte put. Ook schenken we aandacht aan Californië zelf; een vertrouwd gezicht in een nieuw jasje en een mooie gelegenheid om weer eens kennis te maken met de medewerkers van Californië.

 
     
   
 

Een vertrouwd gezicht in een nieuw jasje

De website van Californië heeft een nieuw jasje. Oude foto’s zijn vervangen door frisse nieuwe foto’s. De kleuren blauw, groen en rood spelen daarbij een belangrijke rol.

Lees verder    

   

Even voorstellen: Peter Korsten

Een nieuwe frisse look op de website en nieuwe foto’s van de medewerkers. Dat is het moment om ze (opnieuw) voor te stellen. De komende nieuwsbrieven dus telkens iemand anders. Deze keer: Peter Korsten.

Lees verder 

 
   
   
 

Glastuinbouwgebied in Greenport Venlo bijna vol

De handtekeningen zijn gezet en de uitbreiding is gestart. Californië BV heeft weer een kavel van 8 hectare grond verkocht. Op de kavel komt een nieuw cherrytomatenbedrijf van de broers Jordan en Thomas van Leeuwen.

Lees verder (persbericht pdf)

   

Boring derde put aardwarmte gestart

De werkzaamheden rondom aardwarmte zijn afgelopen zomermaanden goed verlopen. De resultaten van de eerste boringen zijn dusdanig goed dat er besloten is een derde put te boren.

Lees verder

 
   
         
  Map   Californië B.V. realiseert het glastuinbouwgebied Californië in Greenport Venlo. Een glastuinbouwgebied van 545 hectare met volop kansen voor tuinders en een toekomst voor de Nederlandse glastuinbouwsector. Daarbij horen een veilige en groene leefomgeving voor omwonenden, werkgelegenheid en duurzame oplossingen voor energie en milieu.

Californië voor een gezonde toekomst onder glas.