Deze email online bekijken.
Voeg info@californie.nu toe aan uw adresboek en blijf op de hoogte.
 
     
   
     
   
 

Beleef 'The Californian Dream' tijdens Tuinbouw Relatiedagen

Nadenken over de toekomst van je bedrijf. Het ene moment is er meer tijd om hierover na te denken dan het andere moment. Wij bieden u die gelegenheid graag. Tijdens de Tuinbouw Relatiedagen in Venray hebben we daarom de ondernemerslounge ingericht: The Californian Dream!

>> Lees verder

   

Maak kans op een iPad tijdens beurs Venray

Bezoek ons tijdens de Tuinbouw Relatiedagen in Venray en maak kans op een iPad. U hoeft alleen maar uw visitekaartje achter te laten in onze stand, nummer 166. Uit alle visitekaartjes wordt één winnaar door een notaris getrokken. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. Graag tot ziens op de beurs in Venray!

>> Lees verder

 
   
   
 

Even voorstellen: Roelie Morskate

Wiskundige berekeningen die te maken hebben met land. Roelie Morskate is er van jongs af aan door gefascineerd. Het komt haar nog steeds van pas als projectleider ruimtelijke ordening voor Californië. “Wiskunde heb ik altijd interessant gevonden, helemaal als het over concrete zaken ging zoals schepen die op een radar een route varen, of TomTom die gebruik maakt van satellietbanen.”

>> Lees verder

   

"Als je uitblinkt waar je goed in bent, kun je elkaar versterken"

Leon Litjens, Business Manager bij ZON fruit & vegetables/ Fresh Park Venlo: “Glastuinbouwgebied Californië is voor ons een gebied met betekenis: onze leden zitten er. Maar het is meer dan dat. Het is ook belangrijk dat een dergelijk gebied bestaat zodat ondernemers die een bepaalde schaalgrootte wensen daar ook de ruimte voor krijgen. Want de tendens is dat grootschaligheid steeds moeilijker past in het buitengebied. En juist in Californië krijgen deze bedrijven...

>> Lees verder

 
   
         
  Map   Midden in Greenport Venlo ontwikkelt Californië BV een glastuinbouwgebied van 270 hectare glas dat volop kansen biedt voor tuinders. Kansen omdat de tuinders in het gebied gebruik (kunnen) maken van aardwarmte, een duurzame en kostenbesparende vorm van energie. Tegelijkertijd werkt Californië BV aan een veilige, groene leefomgeving voor omwonenden, aan voldoende werkgelegenheid en innovatieve en duurzame oplossingen voor het milieu. Dat is goed voor de Nederlandse glastuinbouwsector, de leefbaarheid in de regio en de provincie Limburg.

Californië voor een gezonde toekomst onder glas!